Loading...

Ексклузивни внатрешни врати

Casa Portе собните врати се со современ дизајн, изработени со висока технологија и примена на најсовремени материјали. Изработени од висококвалитетно природно дрво, MDF и HDF и обложени со PVC Delux фолија.

ЕКСКЛУЗИВНИ ВНАТРЕШНИ ВРАТИ


Посебно внимание се посветува на завршната обработка и деталите. Вратното крило е направен од двоен слој на борова граѓа, со големина од 28х34 mm, обложена со панели од MDF, со дебелина од 3 mm, споени со "микро клинови", со што се зголемува отпорноста на надворешни влијанија и се минимизира веројатноста дека вратата може да се искриви. Структурно, крилото на вратата во различни модели може да биде целосно крило, половина или цело стаклено крило, со обоено стакло, витраж во боја.

Кај колекцијиите MAESTRA и NOSTRA, вратните крила се изработени целосно од MDF, обложени со PVC Delux фолија.

На останатите колекции вратните крила се исполнети со хартиена мрежа-саќе, со димензија од 40х40 mm и висина од 29 mm, со густината на хартијата од 125 g/m2. Вратните крила се обложени со PVC Delux фолија.

Фолијата е со дебелина од 0,15-0,22 mm и има голема отпорност на светлина, не избледува, отпорна на абразија, хемија, топлина и влага, висока пластичност, тешко запалив, не-токсичен и е еколошка, односно не испушта штетни материи.

150
модели
20
различни материјали

КАТАЛОГ

ПВЦ ДОГРАМА

Со својот голем круг на соработници кој е стекнат со долгогодишното работење, Градба Јасен во својот асортиман ги влучува и сите видови на ПВЦ дограма, прозори и врати.

ПВЦ ВРАТИ И ПРОЗОРИ


ПВЦ профили со 5 и 8 комори, три дихтони. Потполна завршница на обликот елегантно заоблен дизајн во спој со најмодерна техника. Особено лесен за одржување и отпорен на надворешни влијанија, преку пластика со силно згусната структура на горната површина. Централната заптивка заштитена од надворешни влијанија, гарантирана оптимална заптивност при максимална трајност.

93мм длабокиот проофил овозможува примена на сите вообчаени застаклувања. Повеќе коморната техника на профилите и заптивноста во 3 нивоа нудат оптимална заштита од загуби на топлина и заштита од бучава.

5
материјали
100
различни димензии

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма

pvc дограма