Loading...

SPIRIT - ЕКОЛОШКИ ЛАМИНАТ

Многу добри причини говорат во прилог на еколошките ламинатни подови од EGGER. Spirit ламинатните подови се добри за следната генерација, не само затоа што нашите деца може да играат на нив спокојно.

Исто така, дрвото од кое е направен Spirit ламинатот доаѓа од одржливите Европски шуми кои имаат PEFC - сертификат, за секое искористено дрво се засадува ново. Вие можете да учествувате и да придонесите во зачувување на животната средина и да засадите дрво.

ПРОЦЕС НА ПРОИЗВОДСТВО

Процесот на производство е исто така еколошки. Исушените дрвени влакна се втиснуваат во посебни табли, а природиот изглед се постигнува со директен процес на печатење. Боите и текстурите на подот се печатат на посебен дел во неколку слоеви. Со ваквиот начин се постигнуваат саканите бои, а на подот ја добива саканата структура и се создава траен финиш.

СТРУКТУРА


SPIRIT MODERN ДЕКОР

SPIRIT HARMONY ДЕКОР

ЛАМИНАТНИТЕ ПОДОВИ СЕ ЕКОЛОШКИ


Во споредба со другите видови на подови, користење на ламинатни подови направени од дрво е особено лесено за животната средина. Egger користи дрво од одржливо шумарството за производство на ламинатни подови.

КАТАЛОГ СО ПРОИЗВОДИ


СПАЧВА - МАСИВНИ ПАРКЕТИ И ПОДОВИ

Само дрво може да обезбеди топлина и сјај на една соба. Поради својот одличен квалитет,
Спачва масивните паркети и подови се меѓународно признати во повеќето
конкурентни европските пазари вклучувајќи ги Франција, Италија, Австрија,
Турција, Полска, Германија, Холандија, Русија и други.

Во текот на производството, Спачва масивните подови континуирано се тестираат
за да се осигура дека нашите подови ги имаат стандардите на индустријата.
Совршени се за дом, канцеларија или други комерцијални простории,
Спачва нуди широк спектар на масивни дрвени паркети и подови.

МАСИВНИ ПАРКЕТИ И ПОДОВИ


Во споредба со другите видови на подови, користење на ламинатни подови направени од дрво е особено лесено за животната средина. Egger користи дрво од одржливо шумарството за производство на ламинатни подови.

КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ


ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

паркети

паркети

паркет
-дабов
-буков

бродски под

дрвени лајсни
- даб
-бука